+1
Started

Messenger preview not starting

Segrt Hlapic 2 months ago in Technical Issues • updated by Praveen Srinivasaiah (Admin) 1 month ago 18

I'm sending bot for preview to viber, telegram and FB messenger, but nothing happens, no preview is sent to the app.

Previously, everything was working fine, but for past 2 days it's not working.

Exactly the same here... I've created my bot 2 days ago and everything was fine. Since yesterday, nothing happens when I push "preview on your phone".

Started

Could you please point me to your bot link at onsequel.com which isn't working on preview?

OK, now it's working.


One thing though, now in viber and telegram get some weird result: [ ] and " "


In Viber get ["reply"] , in Telegram just "reply"


Today also preview not working in Skype.

How to remove [ ] " " ?

We are looking into this issue and will update you once it's fixed.

I'm sending bot from FB messenger, but nothing happens, no preview is sent to the app.

Previously, everything was working fine, but for past 2 days it's not working.

My bot link is https://www.onsequel.com/channels/36059/episodes/59531/trees/59522

Thank You

The preview is working fine for this bot on FB messenger. Could you please try again?

Hi Preveen, any suggestion on how to remove [ ] " " ?

What quotes are you referring to in FB chat?

I keep getting this [ ] " "  in my viber, telegram and FB chat... and I think all has been setup correctly.

I'm looking into this and will update you.

Hi Praveen, did you find a solution to this issue ? Thanks.

We're debugging this issue. Will update you once it's fixed. Sorry for the inconvenience.

Did you manage to find a solution to this ?

Please check now, the FB preview is working.

Sorry for my wrong reply.


I was referring to [ ] " "  issue in replies... those still show in bot reply. Thanks.

Sorry, we are still looking into this. Will keep you posted.